Blaas uw hardhout, vloer en tegels nieuw leven in met een niet-polijst- en polijstmachine

Velen zijn van mening dat het polijsten van vloeren een onnodige uitgave is die vermeden kan worden omdat het maar één keer hoeft te worden gedaan. Aantrekkelijke vloeren zijn niet alleen bedoeld voor showrooms, magazijnen of bedrijfsfaciliteiten; ze zijn even belangrijk voor commerciële en huishoudelijke doeleinden.

Ervan uitgaande dat dit alleen bedoeld is voor showrooms, gaat voorbij aan de voordelen van goed schoongemaakte en onderhouden gepolijste vloeren. U moet hulp zoeken bij het gebruik van vloerpolijstmachines, vooral voor commerciële doeleinden.

Het bespaart moeite

Een gepolijste vloer is gemakkelijk te onderhouden en reinigt beter dan een vloer die dat niet is. Met slechts een simpele natte dweil kunt u gemakkelijk stof verwijderen. Bovendien zijn ze vlek- en schadebestendig in vergelijking met de ongepolijste vloeren. Vocht en vervuiling dringen niet zo makkelijk binnen en zijn minder vatbaar voor scheuren, of vochtdoorlatendheid is volledig gesloten vloeren.

Deze machines kunnen ook multifunctioneel worden gebruikt, zoals schrobben, drogen en stofzuigen, waardoor uw onderhoudsroutine moeiteloos wordt.

Het bespaart extra kosten .

Regelmatig onderhoud van een tapijt, tegel of hardware-oppervlak kan behoorlijk duur zijn in vergelijking met het bezitten van een polijstmachine die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt voor uw commerciële doeleinden.

U kunt er een huren of een machine kopen tegen betaalbare prijzen. Oppervlakken moeten worden gepolijst; na om de paar jaar kan het bezit van een deze taak beheersbaar worden gemaakt.

Ze zijn veelzijdig

Niet alleen van hout of beton, ze zijn ook gemakkelijk te gebruiken op harde vloeren. Of u nu kiest voor industriële vloerbuffering voor uw magazijnvloer of een houten vloer voor uw lodge, u heeft slechts één machine nodig en u kunt aan de slag.

Ze zijn beter dan traditionele reinigingsmethoden .

De andere methoden voor het onderhouden van vloeren en oppervlakken, zoals was, oplosmiddelen en was, zijn moeilijk te gebruiken en vereisen de hulp van professionals die ervaring hebben met het proces.

Dit is waar boenmachines machines gemakkelijk kan worden gebruikt en niet de vergadering de tijd van de behandeling vereisen. U kunt ook voorkomen dat u wordt blootgesteld aan het inademen van schadelijke chemicaliën. Dus beter dan traditionele reinigingsmethoden, zijn deze machines slimme investeringen.

Ze zijn bestand tegen voetverkeer .

De vloerpolijstmachines kunnen ook worden gebruikt op oppervlakken die worden blootgesteld aan veel voetverkeer en op plaatsen voor dagelijks onderhoud die zijn blootgesteld aan normale slijtage. De technologie die bij de productie wordt gebruikt, zorgt voor een nette afwerking die uw vloer niet glad maakt en minder vatbaar voor slijtage en stofophoping.

Een ander bijkomend voordeel van het bezit van deze machine is dat u het specifieke gebied kunt behandelen dat aandacht vereist. Tijdens het waxen van de vloer moet je meubels verwijderen, de vloer strippen en het hele oppervlak in de was zetten.

Enkele tips voor het kopen van een boenmachine!

  • Controleer de garantie die bij de machine wordt geleverd.
  • Begrijp alle technische specificaties van de machine om de kracht en het nut te begrijpen.
  • Controleer de kabellengte, het gewicht, de snelheid van de borstel, het soort borstel, de polijstbreedte en andere factoren die het proces gemakkelijk maken.
  • Controleer het geluidsniveau dat door de machine wordt gegenereerd voor zowel huishoudelijke als commerciële doeleinden, aangezien dit de omgeving om u heen kan beïnvloeden.
  • Als u ervoor kiest om een ​​machine met dubbele werking te kopen, zoals een schrobmachine en een vloerpolijstmachine, dan is het een must om de technische elementen ervan door te nemen, zoals schrobelementen.
  • Houd ook de opslag van machine voorrang, meestal zijn deze machines compact en gemakkelijk op te bergen.

Samenvatting

Stel dat u nog steeds in de war bent over het investeren in een! Deze factoren zullen helpen bij het nemen van beslissingen. Het kiezen van een industriële vloerpolijstmachine voor commerciële doeleinden kan fantastische resultaten opleveren voor u en uw klanten.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven