Is uw opdracht geplagieerd? 5 beste tools om plagiaat in je opdrachten te controleren

We hebben gezien dat elke website bijna hetzelfde gevoel voor inhoud biedt.

Soms zien we dat mensen de inhoud van andere websites woord voor woord hebben gekopieerd en als hun eigen inhoud hebben gepubliceerd.

Ongeacht hoeveel inhoud ze zijn gekopieerd, ze worden schuldig bevonden aan plagiaat. Plagiaat is het geheel of gedeeltelijk dupliceren van andermans werk zonder hen daarvan op de hoogte te stellen.

Deze actie heeft alle schrijfvelden zwaar getroffen. Maar het onderwijsveld lijdt meer dan alle andere aan dit probleem.

In je onderwijsloopbaan moet je verschillende opdrachten schrijven.

Volgens onderzoek aan een universiteit schrijft bijna 70-80% van de studenten opdrachten door gegevens van internet te kopiëren.

Plagiaat is een van die taken die je professor of instructeur niet zal negeren. Op zijn beurt krijg je een slecht of F-cijfer voor dat onderwerp.

Veel studenten stellen dat ze bij het inleveren van hun opdrachten niet weten of hun opdrachten plagiaat bevatten of niet.

Voor zulke studenten zijn we hier met de 5 beste tools om plagiaat in opdrachten te controleren. Laten we de lijst verkennen en perfectie in ons werk krijgen.

Beste tools om plagiaat in opdrachten te controleren

Op internet is een uitgebreide collectie plagiaatcheckers te vinden. U kunt ze allemaal openen met een paar klikken van uw toetsenbord en muis.

Maar al die tools zijn niet efficiënt om met een educatief document te werken. We hebben de meeste van die tools getest en een aantal fantastische tools eruit gehaald.

Dus hebben we die enorme lijst met de beste 5 beste tools voor onze waardevolle lezers ingepakt. Blijf lezen en je zult de beste tools vinden om je opdrachten te controleren voordat je ze inlevert.

1. Prepostseo.com

Onze experts hebben alle tools geanalyseerd en vonden de plagiaatchecker van Prepostseo het beste voor het controleren van duplicatie.

Dit komt omdat deze tool geen enkele gepubliceerde pagina op internet achterlaat.

Net als andere plagiaatcheckers heeft het geen specifieke database. Deze tool gebruikt de hele zoekmachine als database en vergelijkt het document ermee.

Daarnaast zoekt het ook naar overeenkomsten in boeken van lokale online bibliotheken. Daarom krijgt u 100% authentieke en betrouwbare resultaten.

Het proces om deze tool te gebruiken is vrij eenvoudig en spreekt veel gebruikers aan. Als gebruiker hoef je alleen maar je opdracht te uploaden of te plakken in het gegeven tekstvak.

Het is gebruikelijk dat je gegevens van andere auteurs hebt gebruikt en in je opdracht hebt geplakt om je argumenten te ondersteunen. In zo'n geval kun je die tekst tussen "Aanhalingstekens" zetten.

In deze tool krijgt u een selectievakje om aanhalingstekens uit te sluiten. U moet erop klikken, zodat de tool dat deel kan overslaan en de andere secties kan vergelijken.

U kunt ook andere filters gebruiken die beschikbaar zijn in deze tool. De meest verbazingwekkende functie naast een grondige controle is de beschikbaarheid van verschillende talen.

U kunt het plagiaat controleren van documenten die in meer dan 10 talen zijn geschreven. Al met al is deze tool de beste manier om je opdrachten te controleren om de uniciteit van je werk te krijgen.

2. Editpad.org

Op de tweede rang hebben we een tool van Editpad.org . Het is een combinatie van verschillende tools waarmee je 80-90% van je online taken kunt dekken.

Deze tool zal uw document eerst vergelijken met andere educatieve documenten om dergelijke overeenkomsten te vinden.

De belangrijkste reden achter educatief plagiaat zijn overeenkomsten met andere papieren en boeken.

Het zal deze factor dus controleren voordat het naar anderen, zoals blogs en artikelen, gaat. Hierna vergelijkt het uw werk met alle andere beschikbare en gepubliceerde artikelen op internet.

Nadat de tool uw inhoud heeft vergeleken, toont deze zowel geplagieerde als unieke inhoud in een percentageformaat. Het geeft u regel voor regel resultaten onder de call-to-action-knop.

U kunt dus gemakkelijk naar die specifieke regel springen en deze herschrijven om unieke resultaten te krijgen.

Het enige probleem met deze tool is dat het veel tijd kost om plagiaat te controleren in vergelijking met hierboven vermeld.

Als je weinig tijd hebt om plagiaatrapporten te krijgen, kies dan voor deze tool.

3. Herformuleren.info

Rephrase.info is een andere fantastische tool die je werk zal vergelijken en exacte overeenkomsten zal vinden. Deze tool helpt je om exacte rapporten te krijgen over je unieke werk.

De meest verbazingwekkende eigenschap van deze tool is dat het u gematchte website-URL's op een aparte pagina laat zien. U kunt dus één voor één door al die websites bladeren en dit probleem van uw werk verwijderen.

Soms blijf je een zin of woord herhalen in je opdracht. Het zal een slechte impact hebben op je professor en hij kan je vragen om je werk te herzien.

Deze tool toont u het specifieke woordenpercentage dat u in uw werk in hoge dichtheid hebt gebruikt. U kunt dus die specifieke woorden vinden en ze vervangen om uw werk efficiënter te maken.

Op deze manier zal het uw inspanningen met betrekking tot proeflezen tot op zekere hoogte verminderen. In de laatste kunt u plagiaatrapporten genereren en deze op uw apparaat downloaden.

Het enige probleem met deze tool is dat je hem niet comfortabel kunt gebruiken. Het is omdat je overal advertentiebanners op het scherm krijgt.

4. Copyscape.com

Het is een ander hulpmiddel dat over de hele wereld bekend is voor het controleren van plagiaat. Meestal wordt deze tool gebruikt door bloggers, schrijvers of webmasters.

De reden is dat deze tool gratis is om alleen gepubliceerde artikelen te controleren. Als je je opdrachten wilt controleren voordat je ze inlevert of publiceert, moet je een betaald abonnement kopen.

Dit is de reden waarom we deze beroemde tool op de vierde plaats hebben geplaatst in de lijst met plagiaatcontroleurs voor het onderwijs.

Het is vrij eenvoudig om deze tool te gebruiken omdat het een eenvoudige interface heeft. Na aankoop van een abonnement krijg je credits volgens het door jou gekozen pakket.

Voor elke opdrachtcontrole worden enkele punten verminderd naargelang het aantal pagina's. Daarom raden we deze tool niet aan als prioriteit als je deze tool heel weinig moet gebruiken in je werk.

5. Turnitin.com

Turnitin is een beroemd platform voor docenten en studenten over de hele wereld. De belangrijkste reden is dat u het vanuit elke regio van de wereld kunt openen en begrijpt dat het in uw taal werkt.

Ja, u kunt deze tool in meer dan 10 talen gebruiken en werken aan betere resultaten. Daarnaast heeft het meerdere tools om studenten en instructeurs te ondersteunen bij het uitvoeren van verschillende taken.

Plagiaatcontrole is een van die geweldige services die beschikbaar zijn op dit platform. U kunt bij dit platform een ​​account aanmaken en hun diensten afnemen.

Hiermee kunt u 100% geverifieerde resultaten van uw opdrachten krijgen en deze met vertrouwen indienen. De betaalde abonnementen van deze tool zijn niet duur.

Maar je moet het abonnement alleen kopen als je de originaliteit van het werk af en toe moet controleren. Als je een enkele opdracht hebt, moet je een van de bovengenoemde gratis tools kiezen.

Samenvatten

De bovenstaande tools op de shortlist zijn de beste van alle andere die op internet beschikbaar zijn. Je kunt ze allemaal kiezen en de kans op slechte cijfers in elk van je vakken verkleinen.

Al deze tools hebben een aantal functies die de andere niet bieden. We raden u dus niet aan om bij één tool te blijven. Je zou al deze tools moeten proberen, vooral gratis.

Vervolgens kunt u bepalen welke tool het beste bij u past volgens uw vereisten.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven