Stappen om uw zelfrespect te vergroten voor een beter romantisch leven

Hoewel veel mensen hun eigenwaarde niet als een belangrijke factor in hun leven op hun lijst met zelfprioriteiten plaatsen, kan het niet genoeg benadrukt worden hoe cruciaal het is.

Je zelfrespect heeft invloed op de manier waarop je met jezelf en met anderen omgaat; het zal je carrière en je liefdesleven beïnvloeden, je relaties van alle soorten.

Mensen met een hoog zelfbeeld hebben meer vrienden, betere kansen op een goede relatie, kennen hun eigenwaarde, krijgen betere banen en leiden een beter leven.

We hebben een lijst met tips gemaakt die u kunnen helpen uw zelfrespect te vergroten om al deze aspecten te verbeteren, vooral uw romantische leven.

Zelfontplooiing om een ​​interessant persoon te worden

Natuurlijk is het eerste "ding" waar je aan moet werken jezelf. Je zult hoog in het vaandel staan ​​als je trots bent op je persoon en de dingen die je doet en een beter, interessanter persoon wordt. U kunt verschillende online tests proberen om te zien of er blinde vlekken zijn in uw opleiding of zwakke punten in uw intellectuele mobiliteit.

Van heel hard leren om een ​​hogere graad te behalen tot leren over kunst, lezen en het beoefenen van verschillende hobby's, al deze dingen zullen je een beter individu maken.

Omring je met gelijkgestemden en doe groepsactiviteiten; probeer zo vaak mogelijk iets nieuws. Geef aan goede doelen, ga naar evenementen, krijg een nieuw passieproject, freelance, leer een nieuwe vaardigheid.

Probeer informele relaties om meer ervaring te krijgen

Als een beter romantisch leven je doel is, dan zul je moeten oefenen. Net zoals je vroeger oefende om beter te worden in wiskunde of sport door oefeningen te doen, moet je serieuze relaties oefenen door losse relaties te proberen.

De enige manier om ervaring op te doen, is door veel verschillende soorten relaties met veel verschillende mensen te blijven proberen. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar lokale one-night stands en kijken welke singles er bij jou in de buurt wonen, die je mee op date kunt nemen.

Er is een goede manier om te controleren wat uw sterke of zwakke kanten zijn. Zoek een aantal dates zonder enige belofte, enzovoort. “Maar waar zouden deze lokale one-night stands bij mij in de buurt mij mee helpen?” - je mag vragen. Het antwoord ligt voor de hand: NSA-relaties claimen niet dat iemand doet alsof ze al je kanten mogen. De persoon met wie je date zal duidelijk zijn, wat goed zou zijn als je wilt weten of je misschien interessant bent voor andere mensen.

Je oefent zowel je sociale vaardigheden, je ophaallijnen, je flirten en misschien zelfs je bewegingen in bed. In feite zijn online datingwebsites vanuit vele gezichtspunten geweldig om het zelfrespect te vergroten.

Verbeter je conditie met sporten

Als je er slecht aan toe bent, heeft dat verschillende gevolgen. Ten eerste zul je er niet zo goed uitzien als je zou willen. Ten tweede zul je verdrietiger zijn omdat je niet vaak een stormloop van endorfines krijgt. Ten derde ben je geen teamspeler of weet je niet goed samen te werken met anderen om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken.

Sporten is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld als je hoofd breken met vragen over hoe je bijvoorbeeld je scriptie kunt halen. Het zal je karakter gemakkelijk ontwikkelen, je helpen om wat zelfrespect te krijgen en ervoor te zorgen dat je niet alleen je verlegen zelf bent.

Sport en fitness zijn geweldige manieren om al deze dingen te verbeteren en je te helpen je fysieke potentieel te bereiken. Je ziet er misschien niet eens slecht uit; het kan zijn dat u niet in vorm bent, te zwaar (of te licht) bent en niet de juiste voeding en lichamelijke activiteit krijgt.

Praat met vreemden om uw communicatieve vaardigheden te verfijnen

Op dezelfde manier heb je ervaring opgedaan met flirten en seks; je kunt ook beter worden in communicatie op online datingwebsites. Of verschillende soorten forums als u langzamer wilt beginnen.

Op online datingsites kun je met veel verschillende mensen chatten. Je kunt zelfs deelnemen aan groepschats waar er minder druk is en met meerdere mensen tegelijk chatten.

Online is er geen druk, en het is geen noodzaak dat elk gesprek dat je hebt een soort afronding of doel moet hebben.

Je ontmoet meer mensen, ziet verschillende meningen en standpunten en wordt beter in praten. En aangezien het vreemden zijn, is er echt geen druk, en je kunt gewoon de groep of de site verlaten en naar een andere gaan als je daar zin in hebt.

Merk elk klein succes op om vertrouwen op te bouwen

De tips van de NHS om vertrouwen op te bouwen, zeggen dat je moet leren "nee" te zeggen. Als dit iets is waar je mee worstelt, zou je jezelf moeten opmerken en belonen (al was het maar door jezelf een compliment te geven) elke keer dat het je lukt om dit te doen.

Je moet je volledig bewust zijn van alles en elk succes vieren, hoe klein ook. Na verloop van tijd zullen ze groter en groter worden, en zonder kennisgeving zul je een zelfverzekerder persoon worden die hun eigenwaarde kent en een groot zelfrespect heeft.

Conclusie

Zelfrespect en zelfvertrouwen hebben is cruciaal. Het zal zeker alle aspecten van je leven verbeteren. Als je op zoek bent naar een beter romantisch leven, moet je aan jezelf werken en je voorbereiden op een mogelijke relatie. Volg deze tips en zie je zelfvertrouwen elke dag groeien. Denk eraan om het rustig aan te doen en niet van de ene op de andere dag een verandering van 180% te verwachten.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven