De beste spelers in de NFL 2021-22

Elke NFL-franchise kan maximaal 46 spelers op hun wedstrijddagrooster noemen, maar zoals we weten, zijn het slechts de selecte groep die echt opvalt als de beste in de branche.

Van de magische handen van de quarterback, de snelle prestatie van de running back en de destructieve lichaamsbouw van het verdedigende einde, er zijn veel verschillende componenten nodig om een ​​succesvol NFL-team te vormen - maar er zijn individuen die zich blijven onderscheiden van de massa.

Dus hier is een blik op de beste spelers in de NFL voor het seizoen 2021-22.

Tom Brady

Hij is misschien 44 jaar oud, maar Tom Brady heeft een altijd groene kwaliteit waardoor hij de NFL nog veel meer seizoenen zou kunnen domineren. De quarterback is zevenvoudig Super Bowl-kampioen, met veel van die overwinningen geïnspireerd door zijn eerlijke hand, en zelfs toen degenen die dachten dat hij klaar was hem afschreven nadat hij de Patriots verliet voor de Bucs, liet Brady ze nogmaals zien dat ze nooit Schrijf het beste van het spel af toen hij Tampa Bay in februari naar de overwinning leidde in de Super Bowl LV.

Hij is ook in het seizoen 2021-22 bezig met zijn oude trucs, en op het moment van schrijven staat hij op de tweede plaats van alle quarterbacks voor gewonnen yards en de eerste voor touchdown-assists. Is het een wonder dat de Bucs geprijsd zijn op +600 in de NFL-kansen op bet365 voor Super Bowl LVI met de beste aller tijden in hun midden?

Patrick Mahomes

Er zijn er genoeg die geloven dat Patrick Mahomes Brady's mantel zal aannemen als de beste quarterback in de NFL.

De 26-jarige is al op weg naar onsterfelijkheid, wint Super Bowl LIV met de Kansas City Chiefs en wordt genoemd als de MVP voor zowel het seizoen 2018 als die Super Bowl-wedstrijd.

Om enig inzicht te geven in de positie van Mahomes in de wereldwijde sport, laat staan ​​in de NFL, heeft hij het op één na grootste contract ondertekend van welke atleet ooit dan ook : een gigantische verlenging van $ 503 miljoen om tot 2031 in Kansas te blijven.

TJ Watt

Het is de taak van TJ Watt om chaos te veroorzaken in de aanvallende linie en op jacht te gaan naar hun quarterback.

Het is een taak die de 27-jarige ook met veel zelfvertrouwen uitvoert, en in 2021-22 was hij al verantwoordelijk voor elf zakken - waardoor hij op koers lag voor de beste carrièrecijfers.

Als tweede in de Defensive Player of the Year Award in 2020, zal Watt dit seizoen nog een stapje verder willen gaan.

Myles Garrett

Hoewel het verdedigende einde geen positie is die in het Amerikaanse voetbal in de schijnwerpers staat, heeft Myles Garrett er een kunstvorm van gemaakt. De 25-jarige wordt terecht erkend als een van de meest waardevolle spelers in de NFL en wordt terecht geprezen door zijn collega's in de sport en gevreesd door zowel quarterbacks.

In zijn huidige tempo zou Garrett inderdaad het record voor de meeste zakken in een NFL-seizoen kunnen breken - dat staat op 23, met de Cleveland Browns-man op 12 halverwege de campagne.

Tyreek Hill

Als brede ontvanger helpt het als je een quarterback van Mahomes' kwaliteit hebt die je van de munitie voorziet.

Maar je moet nog steeds meters maken en oversteken naar de eindzoen, en Tyreek Hill heeft bewezen daar een van de meest bedreven in te zijn in de NFL.

Als voormalig gouden medaillewinnaar op de 4 x 100 meter estafette bij de Junior World Championships, spreekt het voor zich dat de 27-jarige snelheid heeft om te verbranden - dat heeft hem geholpen om drie First Team All-Pro en vijf Pro Bowl-selecties te behalen, zoals evenals het behalen van de Super Bowl in 2020.

Op het moment van schrijven staat Hill op de tweede plaats in het ontvangen van werven voor het seizoen 2021-22 - wat bevestigt dat hij en de andere vier sterren op de lijst nu in het pantheon van de beste NFL-spelers staan.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven