Wat te doen op de Campus voordat je naar huis gaat voor de zomer

Geen lessen meer, geen examens meer - wat doe je nu met je vrije tijd op de campus voordat je alles inpakt en naar huis gaat voor de zomer? Nou, zoek niet verder, want ik heb een korte lijst voor je verzameld van activiteiten die de komende weken in Warwick plaatsvinden, dus je zult geen excuus hebben om je te vervelen!…

Warwick-voedselmarkt

Een levendige mix van kraampjes, waar ongelooflijk straatvoedsel van over de hele wereld wordt verkocht en een aantal fantastische verse, lokale producten. Verzamel een paar van je vrienden en ga naar beneden om een ​​hapje te eten (een taak die gemakkelijker gezegd dan gedaan is gezien al het heerlijke eten dat wordt aangeboden).

Wo 20 juni / Op de Piazza / 11,00-15,00

Bestudeer Happy Mindfulness-sessie

Alleen omdat de examens voorbij zijn, wil nog niet zeggen dat je stress is verdwenen. Ga naar de bibliotheek en oefen wat mindfulness om je te helpen denken, voelen en handelen met een nieuw gevoel van helderheid en doelgerichtheid en om je kalm en in controle te voelen. Een geweldige manier om te ontspannen na een lange periode van hard werken

Wo 20 juni / Seminar Room, Bibliotheek Verdieping 2 / 13.00 - 14.00

Opblaasbare leuke dag

Things to do on Campus before you go home for the summer Gratis en superleuk - wat is een betere manier om het schooljaar af te sluiten dan met een opblaasbare leuke dag? Vier al het harde werk dat je dit jaar hebt gestoken, wees misschien zelfs creatief met een mooie jurk, en stel een team van vrienden samen om echt los te laten! Er zijn in totaal 8 spellen, waarvan 4 inclusief water! Je kunt eenvoudig teams van maximaal 10 personen opgeven, vul gewoon dit formulier in en stuur het naar [email protected]

Vr 22 e Juni / Cryfield Plaatsen / 12,00-16,30

Interculturele training

Zin om nog een geweldige vaardigheid aan je cv toe te voegen? Ga naar deze zeer plezierige en interactieve workshop, onderdeel van een trainingsprogramma dat tot doel heeft u te helpen uw interculturele vaardigheden en competentie te ontwikkelen. Leuk als je van plan bent om in de zomer op vakantie te gaan of in het buitenland te gaan werken! Registreer hier.

Vr 22 e Juni / Ramphal, R0.12 / 14,15-15,45

Chester & Chester Heritage Festival

Things to do on Campus before you go home for the summer Sluit je aan bij het Go Global-team en het International Student Office voor een dagje weg van de campus naar de prachtige stad Chester. Als je je eenzaam voelt, is het een geweldige manier om andere studenten te ontmoeten die op zoek zijn naar iets om te doen, met als bijkomend voordeel dat je medestudenten uit verschillende landen en culturele achtergronden kunt leren kennen. Boeking opent 4 juni. Klik hier voor meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden.

Za 23 rd Juni / Chester

Grote lunch van Canley

Warwick-vrijwilligers zijn op zoek naar enthousiaste studenten om zich bij hen aan te sluiten en leuke spelletjes en activiteiten voor Canley-bewoners te helpen organiseren. Het Pop Up Café heeft als doel het bewustzijn van culturele diversiteit en verschillen te vergroten en mensen samen te brengen om elkaar te ontmoeten, te praten en kennis te delen. Een geweldige manier om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap voordat je vertrekt. Aanmeldingen zijn hier.

Za 23 rd Juni / Prior Deram Park / 9,30-16,15

Ontdek jezelf door te tekenen

Things to do on Campus before you go home for the summer Neem de tijd om in contact te komen met jezelf en vergroot je zelfbewustzijn op een creatieve manier in een ontspannen en leuke omgeving. Onder leiding van een begeleider van de Universitaire Adviesdienst kun je door middel van tekenen ontdekken wie je bent en waarin je verschilt van anderen. Voor degenen onder jullie die bang zijn dat je niet creatief genoeg bent - er is helemaal geen artistiek talent vereist! Voor meer informatie klik hier.

Vrijdag 29 juni / University Counselling Service - Westwood Huis / 14.00 - 16.00

Rawkus eindejaarscollectie

Things to do on Campus before you go home for the summer Aan het einde van de termijn doneert Sustainability at Warwick alle potten/pannen/servies die door studenten zijn achtergelaten en al het ongewenste voedsel aan lokale goede doelen. Gezien de omvang van de universiteit is dit echter geen sinecure! Hoe meer vrijwilligers er zijn om de goederen op te halen, hoe meer ze kunnen doneren. Meld je hier aan om mee te doen aan de collectie en vergeet niet je huisgenoten te vertellen dat ze moeten doneren in plaats van weggooien!

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli / Campus

Dus daar heb je het - en dit is niet eens een uitgebreide lijst! We hebben zoveel geluk dat we zo'n levendige campus hebben met zoveel activiteiten dat er geen excuus is om je te vervelen. Ga eropuit en profiteer van de laatste paar weken voordat je naar huis gaat voor de vakantie.

Heb een goede zomer!

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven