Tips voor het behalen van een diploma tijdens het reizen in het buitenland

Klinkt het behalen van een diploma tijdens een reis naar het buitenland te mooi om waar te zijn? Gelukkig is het dankzij moderne technologie en de beschikbaarheid van online programma's nog nooit zo goed mogelijk geweest als nu. Tegenwoordig kun je toegang krijgen tot je droomafstudeerprogramma terwijl je de wereld oversteekt, en het kost niet eens een arm en een been om dat te doen. De onderstaande tips helpen je bij het opzetten van het perfecte programma voor jou en bieden inzicht in hoe je reizen en studeren kunt combineren.

Zorg voor de juiste financiën

Hoewel online programma's over het algemeen goedkoper zijn dan programma's op school, heb je misschien nog steeds wat hulp nodig bij het betalen van online collegegeld en kosten, aangezien het meer per studiepunt kost om voorbij een bacheloropleiding te gaan. Om de kosten te dekken, kunt u voor de meest flexibele optie leningen voor afgestudeerde studenten afsluiten bij een particuliere geldschieter. Sterker nog, je kunt samen met de geldschieter een afbetalingsschema vinden dat werkt met je eigen schema, waar ter wereld je ook bent, dat pas na je afstuderen hoeft te beginnen.

Plan uw planning zo vroeg mogelijk

Een lastig onderdeel van het behalen van je diploma tijdens het reizen is het omgaan met tijdzoneverschillen. Het laatste dat u wilt, is denken dat uw papier om 12.00 uur uw tijd moet zijn, terwijl het eigenlijk al uren geleden moest zijn. Zorg ervoor dat je het exacte tijdsverschil met je huidige locatie weet, evenals alle toekomstige locaties waar je je zult bevinden. Plan hoe je je studie en reizen gaat combineren - zijn er bepaalde dagen of tijden die voor jou het beste uitkomen? Als u volledig voorbereid bent, bent u klaar om elke mogelijke uitdaging aan te gaan.

Houd contact met professoren en klasgenoten

Hoewel uw programma online is, betekent dat niet dat uw communicatie met degenen in uw programma moet worden afgezwakt. Zorg ervoor dat je contact houdt met je professoren en klasgenoten, berichten stuurt en deelneemt aan virtuele activiteiten wanneer ze verschijnen. Hoewel je misschien omringd bent door vrienden terwijl je naar het buitenland reist, kunnen ze je misschien niet volledig ondersteunen tijdens je programma - alleen de betrokkenen kunnen dat.

Gebruik uw reiservaringen in uw voordeel

Het afronden van een graduaat tijdens het reizen is een indrukwekkende prestatie. Tijdens het reizen naar het buitenland doe je onschatbare levenservaring op en word je blootgesteld aan nieuwe culturen, levensstijlen en perspectieven die inzicht kunnen geven in je eigen werk en onderzoek. Gebruik wat je tijdens het reizen leert om te helpen bij opdrachten en om rijkere argumenten en beweringen te ontwikkelen. Het kan zelfs zijn dat je reis van invloed is op je algehele scriptie, ongeacht het onderwerp.

Weet je nog waarom je de Grad School hebt gevolgd

Wanneer er zich stressvolle tijden voordoen (en dat zullen ze onvermijdelijk doen), onthoud dan waarom je in de eerste plaats bent begonnen met afstuderen. Was het omje carrière vooruit te helpen ? Kans maken op een hoger salaris of promotie? Of je opleiding verdiepen in vakken die je interesseren? Als het moeilijk wordt, onthoud dan waarom je je motivatie begon vast te houden.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven