Wij zijn de bibliotheek en we luisteren

Dus misschien ben je er onlangs achter gekomen dat de Bibliotheek je Valentijn was (zie Heb je een relatie… met de Bibliotheek? ), of misschien heb je gewoon een vraag die je ons wilt stellen. Er zijn verschillende manieren waarop u in contact kunt komen…

Als je een bepaald verzoek hebt, kun je de bibliotheek een e-mail sturen naar [email protected] en de relevante persoon of het betreffende team zal het oppikken, dus als je problemen hebt met het doorzoeken van die database, wil je om hulp vragen bij dat lastige referentie voor uw essay, een artikel wilt bemachtigen dat de bibliotheek niet heeft, of een vraag heeft over uw bibliotheekaccount, stel ze gewoon.

Is het je opgevallen dat er een feedbackknop op de website van de Bibliotheek staat? Het staat onder het contactgedeelte onder aan elke bibliotheek-webpagina. We zijn blij om al uw opmerkingen te horen (maar complimenten vinden we het leukst!).

Je kunt de bibliotheek volgen op Twitter @warwicklibrary en ons hier ook vragen stellen - zolang je ze maar in 140 tekens of minder kunt passen!

We zijn ook op Facebook – je kunt niet alleen zien welke evenementen eraan komen en de nieuwste Study Blog-berichten bijhouden, je kunt hier ook reageren en je zegje doen.

Kom met ons praten tijdens een gratis lunch! Op donderdag 3 maart van 12.30 uur tot 13.30 uur organiseren we een lunch waar je je mening kunt geven over de vaardigheden en welzijnsdiensten die de bibliotheek biedt aan studenten. Het maakt niet uit of je al dan niet eerder gebruik hebt gemaakt van deze diensten, dus iedereen die op bachelorniveau studeert, kan hier meer informatie vinden en zich aanmelden: studyhappy.eventbrite.co.uk. Iedereen die aanwezig is, maakt kans op een waardebon van € 20,-.

Ten slotte, als u zich daadwerkelijk in de bibliotheek bevindt, kunt u met het bibliotheekpersoneel praten . Als we niet meteen kunnen helpen, proberen we erachter te komen wie dat wel kan. Vergeet niet dat als je een computerprobleem hebt waar je over wilt praten, je contact kunt opnemen met de IT Services helpdesk op verdieping 1 van de Bibliotheek.

Dus daar hebben we het, veel manieren waarop u uw mening kunt geven en uw relatie met de bibliotheek sterk kunt houden.

Afbeelding:

Luisterapparatuur / abrinsky / CC BY-NC-SA 2.0

Zoals dit? Tweet dit!

#studieblog

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven