Wat zijn PSP ISOS en hoe te installeren en te bedienen?

De ISO's zijn slechts een enkele nog meer strategie om het wrak op een PSP te overzien. De standaard manieren om het wrak op de PSP te overzien, zijn met behulp van een UMD of via de Sony PlayStation Store. Desalniettemin bieden deze PSP ISO's een andere manier om toezicht te houden op het spelen van dergelijke emulatorgames met de bijbehorende voordelen van het snelle spel met minder geheugengebruik.

De PlayStation Portable of PSP was een handheld-game en de media-fascinerende console kwam in 2004 en 2005 op verschillende plaatsen in de wereld voorbij. Het TFT LCD-scherm voegde zich bij een objectief van 480 bij 272, dat 4,3 inch was, en ging met ingebouwde luidsprekers op dezelfde manier als bedieningselementen, verbluffende afbeeldingen en wifi-ontvankelijkheid. Zijn organiserende kracht was groter dan die van de Nintendo DS, zijn concurrent. Hoe dan ook, het was niet zo verrassend als zijn full-size consolegenoten, de PlayStation2 of de PlayStation 3 . Hoe dan ook, de kracht ervan was hoger dan die van de hele Sony PlayStation-game.

De PSP ging ook een paar jaar verder met zijn 10-jarige toekomst. Latere modellen zijn dunner en lichter met een verder ontwikkeld display en een mondstuk. De PSP Go werd in 2009 doorgegeven en viel ongelooflijk goed op met de PSP-E1000 die in 2011 werd doorgegeven, die aanzienlijk gematigder was dan het beginnende model. De PSP werd in 2014 ingeleverd en de Sony PlayStation Vita verdreef hem. Deze vervanging was significant bij de meest voor de hand liggende verandering voor Sony.

Hoe werkt een PSP?

De PSP, PlayStation-consoles kunnen veel meer doen dan alleen games uitvoeren. De PSP zou, net als de volledige PlayStation-controlefocus, een uniek alternatief kunnen bieden voor run-games. Het kan echter niet in de minste mate zoals PlayStation-consoles op ware grootte, gewoon platen afspelen in het Universal Media Disk- of UMD-plan. Dit werd ook gebruikt om expliciete films en media-inhoud door te geven. De PSP kon niet meer essentiële platen afspelen, zoals cd's, dvd's, Blue-shaft circles en verbazingwekkend veel meer. De controlebuurt omvatte een echte poort voor de Memory Stick Pro Duo-media, waardoor het video kon afspelen en onvoorstelbaar stilstaande beelden kon weergeven.

Elk PSP-model kon spelen vanuit UMD-kringen, behalve de PSP Go, die geen platenspeler had. Het was mogelijk om games op internet te kopen en naar de PSP te downloaden vanuit de Sony online PlayStation Store, en deze methode voor het beveiligen van games werd beschouwd als de PSP Go.

Wat zijn ISO's?

Een ISO is een plaatafbeelding die een PSP-game bevat. Voor het grootste deel is de grootte van het typische PSP ISO-record ongeveer 1,5 GB. Bovendien zijn CSO's of gecomprimeerde ISO's in wezen hetzelfde als een ISO; zijn in ieder geval gewoon bescheidener van formaat. Een paar games zijn misschien een beetje sluimerend of slordig, hoe dan ook, niet traag genoeg om de intuïtiviteit te vernietigen. CSO's worden ondubbelzinnig aanbevolen voor iedereen met geheugenbladeren die gepaard gaan met een beetje geheugen, zoals 1 GB. Zelfs iedereen heeft de reden om meer games op zijn geheugenstick te plaatsen, aangezien de standaardgrootte voor een CSO ongeveer 600 MB of minder is.

Internetsites om PSP ISO's te downloaden

PSP ISO-bestanden kunnen worden gedownload van verschillende torrent-regio's. Je moet een missie voor PSP toestaan ​​met de situatie die je nodig hebt. Je moet een beetje torrent-klant downloaden om het stortbuibestand te openen. Het kan een dag duren om een ​​stortbuirapport te downloaden, aangezien de recordgrootte gigantisch kan zijn, terwijl andere een kortere tijd in beslag kunnen nemen als er meer seeders zijn.

Om de keuze te hebben om ISO-documenten uit te voeren op de PSP met firmwareversie 1.50, zijn er enkele methoden die u kunt volgen als u een UMD-emulator gebruikt. Deze staan ​​vermeld onder:

  • Presenteer eerst de UMD-emulator met behulp van een cursus die toegankelijk is in het leesmij-record.
  • Vervolgens moet je een andere facilitator maken in de root van de geheugenstick en deze ISO noemen.
  • Zorg ervoor dat u het ISO-spelrecord in de envelop, ISO, plaatst die u zojuist hebt gemaakt.
  • U kunt uw MS blijven afwikkelen terwijl u verzekerd bent van een UMD in de PSP Disk Drive.
  • Vervolgens kunt u de UMD-emulator starten en het systeem de ISO laden.
  • Vervolgens kunt u Devhook starten en doorgaan met het uitvoeren van de ISO.

Zonder twijfel, zelfs met de bovenstaande stappen, hebben individuen nog steeds geworsteld met hoe ze het beste een ISO-foto van hun PSP UMD kunnen maken en vanaf dat moment duidelijk van een geheugenstick kunnen laten lopen. Verschillende voordelen hiervan zijn dat het helpt bij het oplossen van eventuele ruimteproblemen en garandeert dat de games sneller kunnen worden uitgevoerd.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven