WAAROM ZIJN SPRAAKBEDIENING SMART SHADES MEER DAN ALLEEN EEN NIEUWIGHEID?

Er is terecht gezegd dat de magie van weleer de wetenschap van vandaag is. Raambekleding die op de spraakopdrachten van de eigenaar werkte, klonk een paar jaar geleden als een element dat rechtstreeks uit sciencefiction kwam. Dat is nu niet het geval, aangezien met de vooruitgang in het Internet of Things (IoT)-domein veel slimme apparaten en apparatuur, waaronder slimme vensters, kunnen worden geïntegreerd en geprogrammeerd om spraakopdrachten te gehoorzamen. Het maakt het leven van de eigenaar comfortabel en geeft hem de kans om de energie in andere vruchtbare domeinen te kanaliseren.

WAT ZIJN SLIMME KLEUREN?

Slimme zonneschermen zijn raambekleding met ingebouwde motoren, samen met lichtsensoren en virtuele assistenten Amazon Alexa, Apple Home Kit, Google Home, IFTTT), zodat de schaduwscan kan worden geprogrammeerd om te werken volgens het spraakcommando van de eigenaars. De implicatie van het installeren van slimme zonwering in huis is dat de eigenaar niet naar het raam hoeft te gaan om fysiek aan de zonwering te werken, maar de raambekleding op afstand kan verhogen of verlagen met een spraakopdracht.

WAAROM ZIJN SPRAAKBEDIENING SMART SHADES MEER DAN ALLEEN EEN NIEUWIGHEID?

Sommige mensen geloven dat slimme tinten met stembesturing slechts een noviteit zijn. Zoals elke andere trend, zal deze uiteindelijk ook vervagen. Maar als men let op de voordelen van spraakgestuurde slimme zonwering, realiseert men zich dat ze een blijvertje zijn.

1. Hoe maken spraakgestuurde Smart Shades het leven van de eigenaar gemakkelijker?

Spraakgestuurde slimme zonneschermen helpen de eigenaar repetitieve taken te automatiseren, zoals elke keer dat ze moeten worden bediend naar de schaduw reiken. Met spraakgestuurde automatisering kan de eigenaar doorgaan met zijn professionele of persoonlijke verplichtingen en toch de raambekleding bedienen met slechts een spraakopdracht. Alexa en Sir zijn de alom aanwezige assistenten van de huiseigenaren geworden en verminderen de fysieke arbeid tot een minimum. Wat hier belangrijk is, is dat de eigenaar kan kiezen om een ​​enkele zonwering of het raam Hades van het hele huis te bedienen met slechts een enkele spraakopdracht.

2. Hoe verhogen spraakgestuurde slimme zonneschermen de energiebesparing?

Spraakgestuurde slimme zonneschermen zijn iets duurder dan standaard jaloezieën, maar ze compenseren op de lange termijn naar behoren door de energie-efficiëntie van het huis te verhogen. Wanneer de eigenaar de zonwering kan bedienen met een spraakopdracht, worden deze alleen gesloten als de zon fel is. Vaak blijven jaloezieën gesloten om fysieke inspanning te besparen. De eigenaar kan de zonwering 's ochtends en 's avonds open houden met de spraakgestuurde functie. Zo zal het oordeelkundige gebruik van het slimme rolgordijn het elektriciteitsverbruik verminderen en energie helpen besparen. Daarnaast kunnen de spraakgestuurde zonwering, afhankelijk van het soort stof dat wordt gebruikt, een goede isolatie bieden, waardoor de eigenaar een gelijkmatige temperatuur in de kamer kan handhaven. Daarom vermindert het ook het energieverbruik van het huis.

3. Hoe blijken spraakgestuurde slimme zonneschermen kindveilig te zijn?

Spraakgestuurde slimme zonneschermen zijn niet alleen handig in gebruik, maar ook kindveilig. Alle andere soorten raambekleding worden geleverd met bedieningsmechanismen en koorden. Er is dus een aanzienlijk risico dat kinderen tijdens het spelen verstrikt raken en zich bezeren in deze koorden. De spraakgestuurde slimme zonneschermen nemen de dreiging weg. Zonder bungelend koord om het raam te bedienen, maken deze tinten het huis volledig kindveilig.4. Hoe maken spraakgestuurde Smart Shades het huis stijlvol en toch futuristisch? Hoewel de trend van het gebruik van spraakgestuurde slimme tinten een inhaalslag maakt, is het geen vaste waarde geworden. Men denkt dat het een teken van luxe is. Wanneer de eigenaar deze tinten in huis laat installeren, maken ze het tegelijkertijd comfortabeler, stijlvol en futuristisch. Spraakgestuurde slimme tinten maken het huis stijlvoller en dragen bij aan het vergroten van de algehele esthetische aantrekkingskracht.

5. Hoe maken spraakgestuurde Smart Shades het huis veilig?

Tegenwoordig is niemand meer ergens veilig. Daarom wordt het essentieel om de belangenfamilie te beschermen, en de beste manier om dit te doen is door een veilig huis te bouwen. Het is aan te raden om de veiligheid van het huis te verhogen met slimme spraakgestuurde zonwering. Zodra het slimme systeem is geïnstalleerd, kan de eigenaar ramen en deuren bedienen met spraakopdrachten. Veel belangrijker is dat beveiligingswaarschuwingen gemakkelijk kunnen worden geactiveerd in geval van nood. Deze tinten bieden zekerheid en veiligheid aan de gezinsleden in huis.

6. Hoe helpen spraakgestuurde Smart Shades bij automatisering?

De wereld van vandaag is op weg naar automatisering. De spraakgestuurde slimme zonneschermen hebben ook de kenmerken van automatisering. Met de lichtsensoren die in de raambekleding zijn geïnstalleerd, kan de zonwering de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt detecteren en werken volgens de geprogrammeerde instructies. Wat opvalt, is dat in sommige geavanceerde functies van de spraakgestuurde zonneschermen, de eigenaar misschien niet eens een spraakopdracht hoeft te geven. De per bepaalde instellingen stellen de raambekleding in staat om een ​​media te detecteren die wordt afgespeeld, en het zal automatisch sluiten om een ​​goede filmische ervaring te bieden.

7. Hoe helpen spraakgestuurde slimme tinten de kamer opruimen?

De spraakgestuurde zonwering is strak en stijlvol. Ze worden niet geleverd met bedieningskoorden en mechanismen, dus ze bedekken minder ruimte en creëren geen rommel. Aangezien spraakcommando's deze bedienen, kan men afstand doen van afstandsbedieningen of extra bedieningsschakelaars op de muren. Deze tinten zorgen ervoor dat de kamer er modern, verfijnd en overzichtelijk uitziet. Spraakgestuurde zonwering wordt snel een noodzaak in moderne huizen. Ze maken het leven van de eigenaar veilig, gemakkelijk en comfortabel. Wat belangrijker is, is dat deze tinten handig zijn voor ouderen en veilig voor kinderen. Ze voegen een aanzienlijke waarde toe aan het huis en durven meer dan alleen een nieuwigheid.

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven