Waarom Warwick?

"Er is voor elk wat wils aan de Universiteit van Warwick" - ik hoorde deze zin zo vaak in mijn eerste week op de universiteit, maar ik realiseerde me pas hoe waar het was na mijn eerste termijn. Voor toekomstige studenten zijn hier een paar dingen die Warwick een geweldige plek maken om te studeren. En voor terugkerende studenten, hier is een opfriscursus over waarom je studeert op een van de beste plekken op aarde!…

Plaats

De campus van Warwick University is verreweg een van de mooiste en nuttigste campussen die ik heb gezien. Het wordt omgeven door prachtig bewaard gebleven bosgebied, waardoor wandelingen rond de meren een perfecte manier zijn om tussen de lezingen door te ontspannen. Het stadscentrum van Coventry is een korte busrit verwijderd, net als Leamington Spa - een populaire studentenlocatie vol spannende dingen om te doen.

Voedsel

De kans dat je honger lijdt terwijl je op de campus bent, is erg klein. Er zijn talloze cafés, restaurants en pubs op de hoofdcampus en bijna elk gebouw heeft zijn eigen café! Costa en Curiositea zijn perfect voor lunchkoffie en sandwiches, terwijl Fusion geweldig is voor Aziatisch geïnspireerde diners met je cursusgenoten. Hier is een lijst van alle spannende plekken om te eten op de campus. Welke is je favoriet?

Campussfeer

Als je de campus met de bus binnenkomt, is het Warwick Arts Centre waarschijnlijk het eerste dat je ziet, gevolgd door de Piazza. De Piazza heeft een van de vriendelijkste sfeer die ik ooit heb gekend. Het is absoluut een van mijn favoriete locaties op de campus. Met studenten die hun vrienden inhalen en een frisse neus halen, sommigen lunchen en hun studieboeken lezen, is het bijna onmogelijk om de Piazza op enig moment leeg of eenzaam te vinden. Het Warwick Arts Centre heeft ook altijd leuke dingen te doen – theater, muziek, bioscoop... er is geen kans dat er geen dingen meer te doen zijn! Kijk hier wat er aan de hand is.

Why Warwick?

Studie

Voor werk en studie is de campusbibliotheek favoriet bij studenten, met verdiepingen 3, 4 en 5 perfect voor rustige, individuele studie en verdiepingen 1 en 2 ideaal voor groepswerk en een meer ontspannen omgeving. Het Rootes Learning Grid is een andere populaire studieruimte die geweldig is voor het oefenen van presentaties en studeren met vrienden. Om nog maar te zwijgen, Costa is naast de deur voor een handige cafeïneboost! Campusgebouwen zijn gevuld met comfortabele zitjes waardoor studeren gemakkelijk is om onderweg te doen, zelfs als je maar een kwartier over hebt. Lees meer over studieplekken op de campus.

Vrije tijd

Voor leuke dingen om te doen, is de Student's Union een goede plek om te beginnen - waarom niet een potje poolen gevolgd door een drankje in The Terrace Bar? Daarnaast is er het campus Sportcentrum dat is uitgerust met een fantastische fitnessruimte en tal van sportfaciliteiten. Veel van de universitaire sportclubs oefenen hier, kijk eens of er een club voor jou tussen zit? Als sport niet echt jouw ding is, zorg dan dat je lid wordt van een vereniging, of vijf! Er is voor elk wat wils en volop mogelijkheden om iets nieuws te proberen.

Why Warwick?

Begin met het typen van uw zoekterm hierboven en druk op enter om te zoeken. Druk op ESC om te annuleren.

Terug naar boven